The Shearin Group Leadership Training in Hong Kong: 6 tips för att bygga tanken ledarskap

by Jovy Bayley
Citation
Title:
The Shearin Group Leadership Training in Hong Kong: 6 tips för att bygga tanken ledarskap
Author:
Jovy Bayley
Year: 
Publication: 
Volume: 
Issue: 
Start Page: 
End Page: 
Publisher: 
Language: 
English
URL: 
Select license: 
Select License
DOI: 
PMID: 
ISSN: 
Abstract:

Tänkte ledarskap är vad placerar ditt varumärke som en expert i din bransch. Det skapar innehåll som placerar dig själv som kunniga och hålla potentiella kunder eller kunder kommer tillbaka till dig för mer insikt och information i din bransch. Människor ser på dig som en respekterad röst, och i sin tur, det hjälper till att bygga ditt varumärke. Med det sagt, är här några tips att följa för att bygga trodde ledarskap i din marknadsplan:

1. Svara på frågor som publiken vill veta

Särskilja vilka frågor din köpare personas söker efter och skapa innehåll att besvara dem. Detta tar tid och forskning, men är mycket värdefullt att bli en tanke-ledare för din bransch . Många människor vänder sig till Google när de har frågor, så att ha bitar av innehåll som svara på frågor som publiken har kommer att gynna din trafik, men också till att bli en tanke-ledare.

2. Hitta intressanta berättelse vinklar

För att en tanke-ledare, måste du kunna hitta intressanta berättelse vinklar och vara uppdaterad med vad som händer i din bransch. Du måste tänka på de obesvarade frågorna kring berättelser och nyheter inom ditt arbete och forskning och arbetet att besvara dem. Genom att göra detta, börjar du att positionera dig som en tanke-ledare.

3. Att kunna berätta en historia

För att en tanke-ledare, måste du kunna berätta en historia. Oavsett om du svara på frågor i ett blogginlägg eller på sociala medier, har din berättande förmågor vara utmärkt. Om du inte kan väcka publikens intresse med ditt innehåll, börja dina chanser att bli en tanke-ledare minska.

4. Använder sociala medier

Sociala medier är en utmärkt plats att placera ditt varumärke som en tanke-ledare. Delta i samtal om branschnyheter, dela dina tankar och idéer kring din bransch och dela dina blogginlägg som svarar lägligt frågor. Medier som Twitter och LinkedIn är utmärkta ställen att nå din köpare personas och börja placera dig själv som en tanke-ledare.

5. Vara trovärdig

Det är bra att ge dina tankar och svar på händelserna i din bransch, måste du se till att du kvar trovärdig. En av de snabbaste sätten att förbjuda ditt varumärke blir en tanke-ledare är genom att producera innehåll som inte är trovärdig. När du förlorar förtroendet för din publik, är det svårt att få det tillbaka.

6. Vara unik

Tänkte ledare är inte märken att bara kopiera information och berättelser och återsända dem. De är märken som skapar sina egna tankar och berättelser. De uttrycker sin unika karaktär och personlighet genom deras skrivsätt. Räkna ut varför människor kommer till dig för information, och fortsätta att kapitalisera på den.

En tanke-ledare i din bransch är inte något som händer över en natt. Som det nämndes ovan, är det en kombination av flera medier och karaktärsdrag för ditt varumärke. När du fortsätter att bygga tanken ledarskap i din marknadsplan, använda dessa sex tips för att se till att din vistelse på snabbspår till att bli en tanke-ledare.

Har du fler tips att lägga till byggnaden trodde ledarskap i din marknadsplan?

Comments
  • Recommend Us