The Cathford Group Credit Inc - Personlig Økonomi: Gjenopprette Kreditt Etter Konkurs

Citation
Title:
The Cathford Group Credit Inc - Personlig Økonomi: Gjenopprette Kreditt Etter Konkurs
Author:
Year: 
Publication: 
Volume: 
Issue: 
Start Page: 
End Page: 
Publisher: 
Language: 
English
URL: 
Select license: 
Select License
DOI: 
PMID: 
ISSN: 
Abstract:

Veteran personlig økonomi journalist Robert Powell spørsmål fra USA WEEKEND lesere. Kolonnen hans kjører tirsdager og torsdager på usaweekend.com.

Etter en konkurs, hvordan kan jeg begynne nye kredittkort?

-Magali Trujillo, Houston

Det er mye du kan gjøre for å bygge kreditt. Men det er en riktig og galt å gå om det, sier Gail Cunningham av National Foundation for kreditt rådgiving.

Først: Sette din finansielle hus i orden. Få en kopi av kreditt-rapporten gratis fra AnnualCreditReport.com, og håndtere eventuelle utestående gjeld eller unøyaktigheter. Deretter lage et budsjett, spore dine inntekter og utgifter og bruke penger på hva er viktig og avgjørende. Også opprette en post av eiendeler og gjeld, en balanse. Og ikke glem å sette til side penger for en nødsituasjon fondet lik minst én måneds lønn, om ikke mer.

Når du har gjort det, kan du starte ombygging kreditt ved å bruke for et kredittkort. Men det må være kortet som passer din situasjon, sier Cunningham. Forskning kort på Bankrate.com å se hvilke banker tilbyr kort til personer med dårlig kreditt poster.

Du kan velge at en sikret kort er et godt sted å begynne. Ser for sikret kort de beste priser, laveste avgifter og rapporter til æren bureau. Sikret kredittkort, som navnet tilsier, er en konto som er sikret med et innskudd gjort til utsteder, sier Cunningham. Når du har utviklet en historie med betalinger på en ansvarlig måte, kan du bruke en usikret kortet.

Andre forslag fra Cunningham og NFCC: ta ut en liten personlig lån fra en bank eller kredittkort union. Vurdere en co-signataren, hvis nødvendig. Ikke bruk for mye kreditt samtidig, men gjelder for ulike typer kreditt. Sjekk ut NFCC.org for flere tips.

 

Comments
  • Recommend Us